Energieleverend wonen. In deze tijd een kostbaar goed, wat niet kostbaar hoeft te zijn!

Wij hebben de visie om met een beperkt budget een energieleverende woning te bouwen. Door vernieuwende bouwtechnieken, slimme oplossingen en een grote dosis doorzettingsvermogen is het streven om de woning in 2016 open te kunnen stellen voor geinteresseerden middels Open Dagen.

Vanuit de gemeente Steenwijkerland hebben wij een subsidie gekregen voor de energieleverende maatregelen van deze woning. 

U vindt op deze site achtergrond informatie over de totstandkoming van onze woning (project) en welke maatregelen wij nemen om de woning energieleverend te laten zijn. De weg naar de realisatie kunt u met ons meebeleven door te lezen in ons blog.

De site is op dit moment nog niet volledig qua informatie maar dit wordt de komende tijd aangevuld.

Nieuws! (laatste update 12 december 2016)

Wederom was de  Duurzame Huizenroute een succes! We hebben op de twee open dagen ongeveer 30 bezoekers gehad, varierend van mensen die tips zochten om hun eigen woning duurzamer te maken, tot mensen die zelf plannen hadden om nieuw te gaan bouwen. 

Het fotoboek is ook voor een groot deel bijgewerkt. DIt geeft een goed beeld van ons bouwproces!

Afgelopen weekend is het kantoor nu ook verhuisd naar de nieuwe woning. Nog even doorpakken en het oude huis kan gesloopt!